Jestiyon-Workinton Ortaklığı Şirketlerin Kuruluş Süreçlerini Kolaylaştırıyor
17 Ocak 20242 DakikaBizden Haberler

Jestiyon-Workinton Ortaklığı Şirketlerin Kuruluş Süreçlerini Kolaylaştırıyor

Kendi işinizin patronu olmak için yeni bir şirket açmak istiyorsunuz ve ofise mi ihtiyacınız var? Workinton-Jestiyon ortaklığı, sunduğu ofis çözümleri ile şirket sahibi olmanızı ve kurulum süreçlerinizi kolaylaştırıyor! Size sunulan imkânlar sayesinde geleneksel anlamda bir ofise ihtiyaç duymadan iş yerinizi kurabilir, çağımızın şartlarına en iyi şekilde uyum sağlayabilirsiniz.

Neden Ofise İhtiyacınız Var?

Ofis kiralamak, şirketler için sayısız avantajı beraberinde getiriyor. Bu avantajlardan bazılarını şöyle sıralanabilir:

  • Sabit bir adrese sahip olmanın getirdiği profesyonel imaj
  • Verimli ekip çalışması ve iletişim imkânı
  • Müşteri hizmetleri
  • Etkili ekip yönetimi ve denetim olanakları
  • Yasal prosedürleri yerine getirmek

Farklı çalışma modelleri için ofis kullanımının daha birçok faydası öne çıkıyor. Örneğin; uzaktan çalışma modelini tercih edenlerin ortaklarıyla yüz yüze toplantılar yapmak için ofis kullanmaları bunlardan biri olarak göz çarpıyor.

Yurt İçi ve Yurt Dışında Şirket Kurmak İsteyenlere Esnek Ofis Seçenekleri

Workinton ve Jestiyon ortaklığıyla farklı ofis modeli alternatiflerine ulaşabilirsiniz. Sabit bir ofis kiralamak yerine tercih edebileceğiniz coworking modeliyle ortak alanda çalışarak network’ünüzü genişletebilir, özel masa kiralayarak kendinize ait bir alan oluşturabilirsiniz. Toplantı odası hizmeti sayesinde ise misafirlerinizi merkezî konumda ve prestijli bir ortamda ağırlayabilirsiniz. Paylaşımlı ofisleri kullanırken bunlara ek olarak dinlenme alanı, hızlı internet, kilitli dolap, ikramlar ve etkinlikler gibi farklı olanaklardan faydalanabilirsiniz.

Sanal Ofis Nedir? 

Sanal ofis kiralamak; fiziksel bir ortama değil, yalnızca hukuki açıdan bir adrese ihtiyacı olanlar için uygun olmasıyla öne çıkıyor. Bu modelde kargolarınız teslim alınıyor ve çağrılarınıza yanıt veriliyor. Yani online sanal ofis kiraladığınızda olası mağduriyetlerin önüne geçmek adında alınan önlemlerden de yararlanabiliyorsunuz.

Hazır Ofis Nedir?

Hazır ofis kiralama; ihtiyacınız olan alana ve çalışan sayısına göre farklı büyüklüklere sahip ve hemen çalışmaya başlayabileceğiniz şekilde tasarlanan üyelik modeli olarak nitelenebilir. Üstelik bu modelde dilerseniz eşyalı hazır ofisler size özel tasarlanıyor.

Şirket Kurma Süreçlerini Jestiyon ile Pratik Hâle Getirin

İş kurma tecrübeniz olmasa bile Jestiyon, bu süreci sizin için kolaylaştırıyor. Böylelikle ofis kiralamanın yanında süreç içindeki tüm işlemleri, hızlı ve pratik şekilde tamamlayabilirsiniz. Siz de amandan ve mekândan bağımsız olarak bir şirket kurmak istiyorsanız Jestiyon’un deneyimli ekibiyle hemen iletişime geçebilirsiniz.

BAŞKA NELER VAR

Siz neredeyseniz
Jestiyon yanınızda

mobil uygulamayı indir